Skip to main content

Medewerker Balie – Rotterdam

By 21 november 2023december 8th, 2023Back-Office Medewerker, Logistiek, Vacatures
haven terminal

Introductie

Het klinkt als een interessante kans om in de havens van Rotterdam te werken. Als Balie medewerker zou je verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van klantvragen, administratieve taken, en het onderhouden van contacten met verschillende partijen.

Organisatie

Life Recruitment is dé specialist in het werven en selecteren van personeel in de logistieke branche. Door onze jarenlange ervaring in de logistieke branche hebben wij onze kennis, expertise en netwerk dusdanig opgebouwd dat wij uitstekend in staat zijn om de personeelsvraagstukken op te lossen. Wij spreken de taal van onze opdrachtgevers en de kandidaten en weten als geen ander het kaf van het koren te scheiden.

Functie

Dit geeft een duidelijk beeld van de taken en verantwoordelijkheden die gepaard gaan met de functie als Medewerker Frontoffice. Hier zijn enkele tips om succesvol te zijn in deze rol:

  1. Communicatieve Vaardigheden: Aangezien je veel contact hebt met chauffeurs en interne teams, is het belangrijk om sterke communicatieve vaardigheden te hebben. Wees duidelijk en vriendelijk in je communicatie, en zorg ervoor dat je de informatie effectief overbrengt.

  2. Klantgerichtheid: Als eerste aanspreekpunt voor chauffeurs is klantgerichtheid essentieel. Zorg ervoor dat je begrip toont voor hun behoeften en eventuele problemen snel en efficiënt oplost.

  3. Samenwerking: Aangezien je samenwerkt met collega’s en rapporteert aan een teamleider, is het belangrijk om goed in een team te kunnen werken. Wees bereid om samen te werken en informatie te delen voor een soepele gang van zaken.

  4. Nauwkeurigheid en Organisatie: Het maken van laad- en losopdrachten, VAL-opdrachten en het controleren van douanedocumenten vereist nauwkeurigheid en organisatorische vaardigheden. Zorg ervoor dat je gestructureerd te werk gaat en aandacht besteedt aan details.

  5. Tijdbeheer: Gezien de specifieke werktijden voor deze functie is effectief tijdbeheer van groot belang. Zorg ervoor dat je taken binnen de gestelde werktijden kunt voltooien en prioriteiten kunt stellen indien nodig.

  6. Proactieve Houding: Neem een proactieve benadering aan bij het identificeren van mogelijke problemen en het vinden van oplossingen. Dit kan helpen om eventuele verstoringen in het proces te minimaliseren.

  7. Training en Certificering: Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de relevante regelgeving en procedures met betrekking tot laad- en losprocessen en douanecontroles. Overweeg het behalen van eventuele certificeringen die relevant zijn voor de functie.

Houd deze punten in gedachten terwijl je je dagelijkse taken uitvoert en tijdens eventuele evaluatiegesprekken. Veel succes in je nieuwe rol als Medewerker Balie.

Functie-eisen


Je blinkt uit in communicatie en hebt een talent om effectief te schakelen met diverse klanten. In plaats van obstakels, zie je voortdurend kansen en mogelijkheden. Tijdens drukke momenten behoud je kalmte en overzicht, en je gedijt in een dynamische omgeving. Het nemen van initiatief zit in je natuur, en je herkent direct welke taken prioriteit hebben. Zowel in het Engels als Nederlands kun je moeiteloos spreken en schrijven. Als deze eigenschappen overeenkomen met wat je zoekt, laten we dan bespreken hoe ik waarde kan toevoegen.

Aanbod

Je stapt in een stimulerende werkomgeving waar variatie de norm is. Met een aantrekkelijk contract geniet je van 27 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden we een solide pensioenregeling . We waarderen niet alleen je inzet op de werkvloer, maar investeren ook in je welzijn en toekomst.

Salarisindicatie: maximaal € 3.100,- bruto per maand

Sollicitatie

Charles Ros +31 (0)10 470 91 90