Skip to main content

Engineer – Maassluis

By 18 januari 2024juni 18th, 2024Magazijn, Vacatures
magazijn nederland

Introductie

Voor een technische project organisatie in de omgeving van Vlaardingen zijn wij op zoek naar een Engineer

Organisatie

Life Recruitment is dé specialist in het werven en selecteren van personeel in de logistieke branche. Door onze jarenlange ervaring in de logistieke branche hebben wij onze kennis, expertise en netwerk dusdanig opgebouwd dat wij uitstekend in staat zijn om de personeelsvraagstukken op te lossen. Wij spreken de taal van onze opdrachtgevers en de kandidaten en weten als geen ander het kaf van het koren te scheiden.

Functie

Als Engineer bij onze opdrachtgever, een vooraanstaand bedrijf in de technische en bouwkundige sector, speel je een cruciale rol in het ontwerpen, plannen en realiseren van diverse electra systemen. Je ondersteunt de projectleider in verschillende aspecten van projectmanagement en hebt ook de kans om zelfstandig projecten uit te voeren onder begeleiding. Een belangrijk onderdeel van je takenpakket omvat het zelfstandig tekenen en ontwerpen van diverse systemen en het uitvoeren van inmetingen voor eenvoudige projecten. Je draagt tevens zorg voor algemene werkzaamheden die voortvloeien uit je tekenwerk en hebt verantwoordelijkheid voor de apparaten en bedrijfsmiddelen die door de opdrachtgever worden verstrekt. Het beheer van je uren- en onkostenadministratie volgens de bedrijfsinstructies is een essentieel onderdeel van je rol, naast andere relevante taken.

Functie-eisen

  • Je hebt een bouwkundige of technische opleiding, minimaal MBO
  • Je bent enthousiast, nauwkeurig en betrokken bij je werk.
  • Ervaring met projectmatige werkzaamheden 
  • Je bent bedreven in het lezen van technische tekeningen en calculaties.
  • Ervaring met AutoCAD 2D of 3D (Inventor) 
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal

Aanbod

  • Salarisindicatie bedraagt tussen de € 2.700,= – € 3.500,= bruto per maand. 
  • Je krijgt de kans om te werken in een stimulerende omgeving bij een toonaangevend nationaal bedrijf.
  • We beginnen met een bepaalde tijd contract. Bij bewezen geschiktheid zal deze worden omgezet naar een vast dienstverband.

Sollicitatie

Eray Kocman +31 (0)10 470 91 90