Skip to main content

Operations Coordinator Logistics – Schiphol-Rijk

By 29 februari 2024april 24th, 2024Magazijn, Vacatures
heftruckchauffeur

Introductie

Ben je op zoek naar een dynamische en centrale rol binnen een logistieke omgeving? Wij zijn op zoek naar een Operations Coördinator Logistics die als spil in ons bedrijf fungeert. In deze veelzijdige functie ben je de verbindende factor tussen ons magazijn, de verschillende afdelingen en het management. Als jij iemand bent die uitblinkt in het coördineren van logistieke processen en die graag het verschil maakt met sterke communicatieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen, dan zoeken wij jou!

Organisatie

Life Recruitment is dé specialist in het werven en selecteren van personeel in de logistieke branche. Door onze jarenlange ervaring in de logistieke branche hebben wij onze kennis, expertise en netwerk dusdanig opgebouwd dat wij uitstekend in staat zijn om de personeelsvraagstukken op te lossen. Wij spreken de taal van onze opdrachtgevers en de kandidaten en weten als geen ander het kaf van het koren te scheiden.

Functie

Als Coördinator Operaties ben je de essentiële verbinding tussen ons magazijn, de verschillende subafdelingen en het managementteam. Jouw rol omvat een breed scala aan administratieve taken. In deze sector ben jij de sleutelfiguur die zowel onze organisatie als onze klanten up-to-date houdt over de laatste ontwikkelingen in onze magazijnoperaties.

Jouw expertise zorgt ervoor dat alle logistieke processen naadloos en efficiënt verlopen, en dat de dagelijkse operaties harmonieus op elkaar zijn afgestemd. Je blinkt uit in het oplossen van logistieke uitdagingen, altijd met oog voor kostenbesparing en het maximaliseren van de klanttevredenheid. Communicatieve vaardigheden, een proactieve houding en het vermogen om structuur en overzicht te behouden in hectische situaties zijn cruciaal voor deze rol.

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle factureringsdocumenten en fungeert als tweedelijns ondersteuning voor onze klantenservicemedewerkers. Als rechterhand van de (Assistent) Manager Operaties speel je een sleutelrol in het ondersteunen en optimaliseren van onze operationele processen.

Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO opleiding in logistiek is gewenst
 • Uitstekende verbale en schriftelijke communicatievaardigheden in zowel Nederlands als Engels
 • Sterke rapportage en documentatie vaardigheden
 • 40 uur per week beschikbaar
 • Grondige beheersing van MS Office, vooral Excel en PowerPoint
 • Vaardigheid in het schrijven en implementeren van projectplannen
 • Bekendheid met administratieve en logistieke processen
 • Ervaring met een Warehouse Management Systeem (zoals AS400 of SAP) wordt als een pluspunt beschouwd, maar is niet essentieel

Aanbod

 • Aantrekkelijk Salaris: Een competitief maandsalaris van max. €3.200 bruto, afgestemd op jouw ervaring en vaardigheden.
 • Dynamische Werksfeer: Werk in een energieke en snel veranderende omgeving waar geen dag hetzelfde is.
 • Internationaal Perspectief: Maak deel uit van een internationale setting, met kansen om te leren van diverse culturen en werkwijzen.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: Wij ondersteunen je professionele en persoonlijke ontwikkeling met diverse mogelijkheden om je vaardigheden uit te breiden en je carrière vooruit te helpen.
 • Vrijheid in je Werk: Geniet van de autonomie in je rol, met de vrijheid om zelfstandig beslissingen te nemen en je werk te structureren.
 • Sluit je aan bij ons team en ervaar de unieke combinatie van stabiliteit, groei en een inspirerende werkomgeving!

Sollicitatie

Eray Kocman +31 (0)10 470 91 90