Skip to main content
 

Waar staat Life Recruitment voor?

Life Recruitment is dé specialist in de logistieke branche waar Werving en Selectie tot zijn recht komt. Wij vormen de persoonlijke schakel tussen werknemer en werkgever. Onze manier van werken onderscheidt zich van andere personele dienstverleners. Verbondenheid, gedrevenheid en kwaliteit vormen de basis van onze dienstverlening. Wij verdiepen ons zowel in de persoon achter het cv als in de sfeer en cultuur binnen een bedrijf. Zo brengen wij werk en persoonlijkheden bij elkaar. Op basis van Uitzenden, Detacheren, Payroll en Werving & Selectie vullen wij de personeelsvraagstukken bij onze opdrachtgevers in.

De consultants van Life Recruitment hebben hun sporen verdiend in de personele dienstverlening. Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop, zowel in onze relatie met opdrachtgevers als met onze medewerkers en kandidaten. Wij nemen de tijd om iemand te leren kennen, communiceren open en eerlijk en bij ons is afspraak echt afspraak.

Onze Missie

Het is de taak van Life Recruitment om ambities te realiseren. De focus van Life Recruitment is gericht op kwaliteit, groei en rendement. Het bieden van hoogwaardige personele dienstverlening zorgt ervoor dat een goede en duurzame relatie wordt opgebouwd tussen werknemers en opdrachtgevers. Ons onderscheidend vermogen wordt in hoge mate bepaald door verbondenheid, gedrevenheid en kwaliteit.

Onze Visie

Life Recruitment is een bedrijf waar de mens centraal staat, waar ambities gerealiseerd kunnen worden, waar dromen uitkomen en waar je het gevoel hebt dat je werkt om te leven.

De basis van ons onderscheidend vermogen zijn de kernwaarden die wij als leidraad hanteren bij het nemen van beslissingen in onze dagelijkse praktijk. Deze kernwaarden vormen het succes van Life Recruitment:

Verbondenheid

Verbondenheid stimuleert onze loyaliteit aan collega’s en klanten en ondersteunt onze toewijding aan de business. Het creëren van een “wij-gevoel”, de bereidheid om andere mensen te helpen, het tonen van wederzijds respect en het vermogen om te werken in teamverband zijn de elementen voor het leveren van topprestaties. Topprestatie waar Life Recruitment voor staat!

Kwaliteit

Life Recruitment spreekt de taal van de klant! Wij weten wat er speelt binnen de arbeidsmarkt en door onze jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling zijn wij uitstekend in staat om te zorgen voor de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Hierbij wordt kwaliteit nooit uit het oog verloren!

Afspraak is afspraak

Life Recruitment gelooft in excellente dienstverlening. Wij houden ons aan de afspraken, doen wat wij beloven en dragen bij aan het succes van de klanten en kandidaten. U kunt op ons bouwen!

Gedrevenheid

Gedrevenheid is dynamiek, enthousiasme en de wil om te winnen. Vermogen om te overtuigen, het lef om een uitdaging aan te gaan en de kracht om tegenslagen te overwinnen zijn de belangrijkste elementen voor het verwezenlijken van onze ambities. Life Recruitment gaat graag de uitdaging samen met u aan!

Uitzenden / Detacheren

Zowel bij uitzenden als detacheren treedt de kandidaat in dienst bij Life Recruitment. Wij nemen de werkgeversverplichtingen op ons, waaronder salaris- en personeelsadministratie, doorbetaling bij ziekte, scholingsverplichting en ziekteverzuimbegeleiding. Wij hanteren hierbij de richtlijnen van de ABU Cao. De kandidaat kan voor een tijdelijke periode of met uitzicht op een vast dienstverband worden ingeleend.

Werving en Selectie

Bij Werving en Selectie treedt de kandidaat direct in dienst bij de opdrachtgever. Life Recruitment adviseert en ondersteunt de opdrachtgever bij het vinden van de juiste kandidaat. Aan de hand van een uitgebreide functieanalyse bepalen wij samen met de opdrachtgever aan welke eisen de nieuwe medewerker moet voldoen. Life Recruitment verzorgt vervolgens het searchen, recruiten en matchen van de kandidaat.

Payroll

Bij Payroll wordt de kandidaat geworven door de opdrachtgever en komt hij in dienst bij Life Recruitment. Life Recruitment verzorgt het contractbeheer, de administratie en de verloning van de werknemer zodat de opdrachtgever zich volledig kan focussen op zijn core business. Het personeelsbestand blijft flexibel, de vaste personeelskosten blijven laag, er wordt alleen betaald voor de gewerkte uren en wij bieden de zekerheid dat wij op een kwalitatieve wijze een invulling geven aan alle werkgeversverplichtingen.

Specialisme

Specifieke sectoren vragen om specialisten die effectief begeleiding kunnen bieden bij het vinden van geschikte medewerkers. Life Recruitment is dé specialist in het werven en selecteren van personeel in de Logistieke branche. Het bieden van onze hoogwaardige personele dienstverlening zorgt ervoor dat een goede en duurzame relatie wordt opgebouwd tussen werknemers en opdrachtgevers.

Wij bieden flexibele oplossingen op de personeelsvraagstukken bij onze opdrachtgevers zodat zij zich kunnen concentreren op de core business en de ontwikkelingen in de logistieke markt. Verbondenheid, gedrevenheid en kwaliteit staan centraal en aan ons de taak om daarmee flexibiliteit toe te voegen aan uw organisatie. Als specialist is uw logistiek bij Life Recruitment in goede handen omdat wij weten hoe logistiek werkt. Door onze jarenlange ervaring in de logistiek spreken wij dezelfde taal als onze opdrachtgevers en kandidaten. Wij zijn uitstekend in staat om het kaf van het koren te scheiden.

 

Life Recruitment kent o.a. de volgende functies:

 • Expediteur Import en Export
 • Customer Service Representative
 • Inside Sales Employee
 • Operation Manager
 • Transportplanner
 • Export en Import Documentatiemedewerker
 • Medewerker Chauffeursbalie
 • Magazijnmedewerker
 • Heftruckchauffeurs
 • Warehouse managers
 • Vrachtwagenchauffeurs

Life Recruitment 10 jaar

24 maart 2021

Life Recruitment 10 jaar

Verhuizing naar de 13e verdieping

1 november 2019

Lea Gülpen 5 jaar in dienst bij Life Recruitment

1 oktober 2019

Lea Gülpen 5 jaar in dienst bij Life Recruitment

Charles Ros nieuwe functie als Operations Manager

1 januari 2019

Charles Ros nieuwe functie als Operations Manager

Ashley de Groot in dienst als Office Assistant

1 december 2018

Ashley de Groot in dienst als Office Assistant

Charles Ros in dienst als Consultant

24 juli 2017

Charles Ros in dienst als Consultant

5-jarig bestaan van Life Recruitment

24 maart 2016

Lea Gülpen in dienst als Recruiter

1 oktober 2014

Lea Gülpen in dienst als Recruiter

Verhuizing naar Burg. van Lierplein 63 in Vlaardingen

1 juni 2014

Verhuizing naar Burg. van Lierplein 63 in Vlaardingen

Verhuizing naar Sevillaweg 102 in Rotterdam

1 januari 2012

Verhuizing naar Sevillaweg 102 in Rotterdam

1e plaatsing van Life Recruitment

1 april 2011

Startdatum van Life Recruitment

24 maart 2011

Startdatum van Life Recruitment