Skip to main content
 

Eray Kocman

Directeur

Ik ben sinds 2005 actief in de uitzendbranche en tevens in het bemiddelen van logistiek personeel. Na eerst bij 2 andere uitzendorganisaties gewerkt te hebben, heb ik besloten om in maart 2011 een enorme uitdaging aan te gaan door Life Recruitment op te richten. Samen met mijn geweldige collega’s zetten wij ons elke dag weer voor 100% in om de behoeftes van onze opdrachtgevers en kandidaten te vervullen.

Charles Ros

Operations Manager

Van jongs af aan loop ik al rond in de Rotterdamse haven. Vanaf mijn 17e heb ik vakantiewerk gedaan op een terminal tot ik klaar was met mijn studie. Alhoewel ik een economische opleiding heb gedaan, ben ik in de logistiek gaan werken. Na diverse operationele functies bekleed te hebben, ben ik in 2011 door een W&S bureau gevraagd om daar op de logistieke tak te komen werken. Na 6,5 jaar kwam een einde aan dat avontuur en sinds de zomer van 2017 ben ik aan een mooie uitdaging begonnen bij Life Recruitment.

Lea Gülpen

Recruiter

Meer dan 15 jaar heb ik ervaring in de recruitment branche binnen de logistieke wereld van de dynamische Rotterdamse haven. Sinds oktober 2014 ben ik werkzaam als recruiter bij Life Recruitment met als specialisme Logistiek. Met enthousiasme, gedegen kennis van de logistieke markt en passie voor het samenbrengen van mensen, vind ik niets leuker het verschil te maken door de perfecte match te vinden tussen opdrachtgevers en kandidaten. Als hecht team zetten wij in ons dagelijkse werk een extra stap, zodat wij met onze gedrevenheid en verbondenheid een jarenlange samenwerking kunnen realiseren.

Ashley de Groot

Office Assistant

Vanuit mijn opleiding MBO niveau 3 Office Assistent, heb ik bij Life Recruitment de mogelijkheid gekregen om als stagiaire aan de slag te gaan. Vanaf september 2018, heb ik heel veel geleerd op secretarieel gebied en mijzelf ook steeds meer zelfstandiger en verantwoordelijker ontwikkeld. De collega’s heb ik op alle fronten goed kunnen ondersteunen en dit heeft ervoor gezorgd dat ik sinds december 2018 in dienst ben bij Life Recruitment. Ik ben nog steeds heel blij dat ik deze kans heb gekregen en ik in een leuk team terecht ben gekomen.

Hasan Özbayrak

IT Beheerder

Sinds mijn 15e lopen Eray en ik al zij aan zij. Het was dan ook een natuurlijke stap om zijn IT beheer op mij te nemen. Ik ben verantwoordelijk voor al het technische gebeuren achter de schermen zoals computers, netwerk, telefoons en backups.

Sedat Boyali

Web / Design / Branding

Sinds 2007 ben ik werkzaam in de mediabranche, zodoende werd ik ook gevraagd voor het ontwerpen van het logo/huisstijl  van Life Recruitment. Aansluitend heb ik de website ontwikkeld en zorg ik voor het onderhoud hiervan. Daarnaast verzorg ik met veel plezier de designs en branding en zet ik voor mijn gezellige collega’s heerlijke koffie.